Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta do kanapek z białej fasoli i orzechów

2.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

fasola biała 1 puszka
cebula 1 szt
orzechy włoskie 0,5 szk
sól
pieprz
majeranek
olej do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta do kanapek z białej fasoli i orzechów

Cebulę obrać, posiekać i podsmażyć na oleju. Orzechy rozdrobnić w rozdrabniaczu. Fasolę odsączyć z zalewy i opłukać. Fasolę wymieszać z cebulą i rozdrobnić blenderem na gładką masę. Dodać orzechy oraz sól, pieprz i majeranek. Całość dokładnie wymieszać.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gosia56 30.03.2016 09:31
na pewno pyszna muszę taką też zrobić;)
Łukasz15 29.03.2016 22:29
Świetna pasta
halina17 29.03.2016 21:59
Dobra pasta.
Stenka 29.03.2016 21:28
ciekawy przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak