Przepis i sposób przygotowania na: Pierś z kurczaka ze szpinakiem w cieście francuski
Kroki postępowania
W tym czasie można przygotować nadzienie.
piersi z kurczaka | 4 szt |
ciasto francuskie | 2 małe opakowania |
olej rzepakowy | do smażenia |
jajko | |
ziarna sezamu |
suszone pomidory | w proszku 2 łyżki |
sól | 2 łyżeczki |
Pieprz czarny mielony Prymat | 1/2 łyżeczki |
Papryka słodka mielona Prymat | 1 łyżeczka |
Czosnek suszony Prymat | 1 łyżeczka |
cebula | 1 szt |
ząbki czosnku | 3 szt |
szpinak mrożony | 450 g |
sól | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
ser żółty | 200 g |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: