Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta jajeczno-pomidorowa do pieczywa :)

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajka ugotowane na twardo 5 sztuk
cebula 1 sztuka
pomidorki koktajlowe 5 sztuk
majonez tradycyjny 4 łyzki
Pieprz czarny mielony Prymat 1\4 łyżeczki
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat 1\3 łyzeczki
Papryka ostra mielona Prymat 1\4 łyzeczki

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta jajeczno-pomidorowa do pieczywa :)

Jajka gotujemy na twardo- kroimy na mniejsze kawałki i przekładamy do miski. Cebule obieramy, kroimy na mniejsze kawałki i dodajemy do jajek wraz z pomidorkami koktajlowymi . Dodajemy także przyprawy do smaku; pieprz, sól, paprykę oraz majonez . Blenderem rozdrabniamy wszystkie składniki i pastę schładzamy w lodówce. Smacznego :)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Babeczka35 19.04.2016 22:02
Super pasta.
kloruś 19.04.2016 20:38
chętnie bym skosztowała!
Futka 19.04.2016 11:42
Bardzo smaczna pasta. Idealna na śniadanie :D
Małgorzata92 19.04.2016 09:45
Fajna pasta :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak