Składniki:
pierś z kurczaka podwójna | 1 szt |
jajko | 1 szt |
kajzerka | 1 szt |
woda zimna | 1/3 szklanki |
cząber | do smaku |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | do smaku |
sól i pieprz | do smaku |
margaryna | do wysmarowania blaszki |
pierś z kurczaka podwójna | 1 szt |
jajko | 1 szt |
kajzerka | 1 szt |
woda zimna | 1/3 szklanki |
cząber | do smaku |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | do smaku |
sól i pieprz | do smaku |
margaryna | do wysmarowania blaszki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: