Przepis i sposób przygotowania na: Czekoladowe ciasto z rabarbarem i kokosową kruszonką
Kroki postępowania
Wyjąć kruszonkę z lodówki i wyłożyć równomiernie na cieście.
rabarbar | ok 500 g |
jajko | 4 szt |
cukier | 1/2 szkl |
olej rzepakowy | 1/3 szkl |
jogurt naturalny | 200 g |
mąka pszenna | 1 1/2 szkl |
mąka ziemniaczana | 1/4 szkl |
proszek do pieczenia | 2 łyżeczki |
czekolada biała | 100 g |
masło | 50 g |
mąka pszenna | 1/4 szkl |
wiórki kokosowe | 1 szkl |
cukier brązowy | 1/2 szkl |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: