Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

MŁODA KAPUSTA Z PODGARDLEM

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta 1 szt
podgardle surowe 30 dag
marchew 1 szt
kostka rosołowa 1 szt
Liść laurowy suszony Prymat 3 szt
Ziele angielskie całe Prymat 5 szt
sól i pieprz
woda 0,5 szkl

Przepis i sposób przygotowania na: MŁODA KAPUSTA Z PODGARDLEM

Kroki postępowania

1
Podgardle pokroić w plastry, obsmażyc na patelni.
Krok 1 - MŁODA KAPUSTA Z PODGARDLEM  foto
2
Kapustę poszatkować, marchewkę zetrzeć na tarce, dodać kostkę oraz przyprawy. Zalać ciepłą wodą.
Krok 2 - MŁODA KAPUSTA Z PODGARDLEM  foto
3
Dusić do miękkości, pod koniec dodać poszatkowany koperek.
Krok 3 - MŁODA KAPUSTA Z PODGARDLEM  foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Motorek 11.05.2016 21:24
bardzo dobra

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak