Przepis i sposób przygotowania na: Sernik z jabłkami pod czekoladową kruszonką
Kroki postępowania
Obrane jabłka pokroić na ósemki i wymieszać w przyprawach.
Sernik najlepiej się kroi po schłodzeniu. Smacznego :)
masło | 200 g |
mąka pszenna | 1 1/2 szkl |
płatki owsiane | 1 szkl |
cukier brązowy | 3/4 szkl |
czekolada gorzka | 50 g |
kakao | 1 łyżka |
twaróg zmielony | 500 g |
jajko | 3 szt |
cukier | 1/3 szkl |
budyń waniliowy | 1 op |
jabłka | słodkie miękkie 500 g |
Cynamon mielony Prymat | 1/2 łyżeczki |
goździki mielone | 1 szczypta |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: