Przepis i sposób przygotowania na: Faszerowane pieczarki z kabanosami
Kroki postępowania
Na patelni rozgrzewam olej wrzucam posiekane składniki, podsmażam chwilę około 2-3 minuty, dodaję kabanosy, doprawiam do smaku ziołami włoskimi i pieprzem .
pieczareki całe | 1/2 kg |
Kabanosy wieprzowe Madej Wróbel | 2 sztuki |
papryka czerwona | 1/2 sztuki |
ser żółty | 10 dag |
dymki ze szczypiorkiem | 2 sztuki |
olej z pestek winogron | 1 łyzka |
sól i pieprz | do smaku |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: