Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z kapusty i pora w śmietanie

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta kiszona 25 dag
por 25 dag
kwaśna śmietana 1/2 szklanki
kminek 1 łyżka
cukier 2 łyżki
pieprz do smaku
zioła

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kapusty i pora w śmietanie

Wykonanie:
Kapustę dobrze odsączyć z soku, posiekać i pocukrować. Dodać drobno pokrojony por, posypać kminkiem. Zaprawić śmietaną, przyprawić do smaku, starannie wymieszać i udekorować zieleniną.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Pani Domu 23.05.2016 13:08
smaczna surowka
krokus 22.05.2016 21:59
Smaczny dodatek do obiadu

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak