Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

OSTRA PASTA Z TUŃCZYKA

3.0
(11)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

tuńczyk w sosie własnym 2 puszki (u mnie w wodzie)
jajko ugotowane na twardo 3 szt.
ogórek kiszony 2 szt.
koperek 2 łyzki (świeży)
tabasco 6 kropel
ketchup pikantny 2 łyżki
majonez 3 łyżki
sól i pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: OSTRA PASTA Z TUŃCZYKA

Tuńczyka odsączyć z wody (oleju), umieścić w misce. Rozdrobnić widelcem. Jaja i ogórki pokroić w drobną kostkę. Dodać do tuńczyka. Majonez, tabasco, ketchup wymieszać razem ze sobą, aż powstanie jednolity sos. Wlać do tuńczyka. Wymieszać. Wsypać koperek i doprawić solą i pieprzem do smaku. Wymieszać.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

sezamek 24.05.2016 22:57
Dobra pasta ;)
Kolorowa 24.05.2016 20:24
Lubię takie pasty.
Malinka 24.05.2016 11:14
Lubię takie połączenie!
Ola1984 24.05.2016 07:45
Mniam, uwielbiam pasty kanapkowe :) Ta prezentuje się bardzo smacznie.
Ilona_eS 24.05.2016 07:44
ciekawa propozycja :)
berys18 24.05.2016 07:36
pyszna pasta
Wiktoria29 23.05.2016 21:33
ciekawa pasta
krokus 23.05.2016 21:28
lubie takie, mniam
Wafelek2601 23.05.2016 20:12
Musi być pyszna
Aleksandra/Olcia 23.05.2016 19:54
mniam mniam
afrodyta 23.05.2016 19:47
Smaczna pasta :-)
benka 23.05.2016 18:49
Pyszna pasta :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak