Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z młodej kiszonej kapusty i ogórków małosolnych

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

kapusta kiszona 25 dag (młoda)
ogórki małosolne 3 sztuki
oliwa 2 łyżki
sól i pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z młodej kiszonej kapusty i ogórków małosolnych

Kapustę drobno siekamy i wrzucamy do miski. Dodajemy starte na dużych oczkach ogórki i oliwę, dokładnie mieszamy. Doprawiamy solą i pieprzem. Smacznego!

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

sezamek 25.05.2016 23:23
Super , lubię takie surówki
dodi 25.05.2016 18:07
bardzo ładnie wygląda
krokus 25.05.2016 14:48
same pyszności w tej surówce

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak