Przepis i sposób przygotowania na: Pierogi z boczniakami
Kroki postępowania
Na maśle zeszklić posiekaną cebulę, wsypać starte na tarce lub bardzo drobno posiekane boczniaki, podsmażyć, ostudzić.
mąka pszenna | 2 szkl |
żółtko jajek | 2 szt |
masło | 1 łyżka |
woda gazowana | 1/2 szkl |
sól |
boczniaki | 30 dag |
cebula | 1 szt |
masło | 2 łyżki |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 1 łyżka |
białko | 1 szt |
sól | |
pieprz | do smaku |
masło | |
cebula | |
sól do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: