Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Hod dog z pieczarkami

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pieczarki 1/2 kg
cebula 1 szt
parówki 4 szt
bułki 4 szt
ser żółty 150 g
masło
ketchup pikantny

Przepis i sposób przygotowania na: Hod dog z pieczarkami

Pieczarki obrać i drobno pokroić. Cebulę obrać , drobno posiekać i zeszklić na maśle. Dodać pieczarki i smażyć, aż woda odparuje, doprawić do smaku. Ser zetrzeć na tarce, parówki ugotować. Sztangielki przeciąć wzdłuż, posmarować masłem nałożyć pieczarki i parówkę posypać startym żółtym serem. Hod dogi zapiec w piekarniku, aż ser się roztopi. Gotowe polać ketchupem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ola1young 29.05.2016 17:18
pyszne sniadanie
Damiano
Damiano 29.05.2016 15:03
wygląda pysznie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak