Przepis i sposób przygotowania na: CIASTO KINDER COUNTRY
2. Krem: Mleko w proszku zmiksować z miękkim masłem na puszystą masę ( ważne, aby masło było miękkie, inaczej masa może zważyć się lub powstaną grudki ). Mleko zwykłe zagotować z cukrami. Odstawić do ostudzenia. Wlać do masy z mleka w proszku. Zmiksować. Kremówkę ubić na sztywną pianę. Dodać do masy i wymieszać szpatułką ( nie mikserem, ponieważ może nam się zrobić masło z kremówki ). Na koniec wsypać ryż w miodzie. Wymieszać.
3. Przekładanie: Biszkopt delikatnie przekroić na 3 blaty. Blat pierwszy przełożyć 3/4 kremem. Przykryć drugim blatem ciasta, wysmarować powidłami, przykryć ostatnim blatem, który wyłożyć pozostałym kremem. Posypać ryżem w miodzie i polać roztopioną w kąpieli wodnej czekoladą.
Wstawić do lodówki na noc.
UWAGI:
Jeśli ktoś nie ma ryżu preparowanego w miodzie, może zastąpić go pszenicą w miodzie.