Przepis i sposób przygotowania na: Barszcz czerwony z jajkiem i ziemniakami
Kroki postępowania
zagotować chwilę .
buraki czerwone | 2 szt |
sok z buraków | 500 ml |
bulion | 1.5 litra |
ziemniaki | 3-4 szt |
woda letnia | 1 litr |
koper świeży | 1/2 pęczka |
śmietana | 2 łyżki |
mąka | 1 łyżeczka |
Sól czosnkowa jodowana Prymat | 1 łyżeczka |
Pieprz czarny mielony Prymat | 1/4 łyżeczki |
jajko ugotowane na twardo | 3 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: