Przepis i sposób przygotowania na: Roladki drobiowe faszerowane szparagami, czosnkiem niedzwiedzim i serkiem topionym -w panierce ze słonecznika :)
Kroki postępowania
mąkę, jajko, słonecznik łuskany wymieszany z bułką tartą.
filet z kurczaka | 2 sztuki |
szparagi konserwowe | 4 sztuki |
Czosnek niedźwiedzi suszony Prymat | 4 listki |
serek topiony w plasterkach, | 2 sztuki |
Pieprz czarny mielony Prymat | 1 szczypta |
Sól czosnkowa jodowana Prymat | 1 szczypta |
mąka | 1 szklanka |
jajko | 1 sztuka |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 0,5 szklanki |
słonecznik łuskany | 1 szklanka |
olej rzepakowy | 2 łyzki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: