Składniki:
bulion warzywny | 3 szklanki |
kalafior | 40 dag |
pieczarki | 10 szt |
papryka czerwona | 0,5 szt |
mleko | 1 szklanka |
masło | 1 łyżka |
mąka | 1 łyżka |
tłuszcz do smażenia | |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
sok z cytryny | do smaku |
bulion warzywny | 3 szklanki |
kalafior | 40 dag |
pieczarki | 10 szt |
papryka czerwona | 0,5 szt |
mleko | 1 szklanka |
masło | 1 łyżka |
mąka | 1 łyżka |
tłuszcz do smażenia | |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
sok z cytryny | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: