Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Domowy pasztet z królika w słoikach

5.0
(56)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

królik 3 kg
podgardle surowe 1 1/2 kg
jajko 5
cebula biała 4
marchewka ugotowana 4
bułki czerstwe 6
sól
Pieprz czarny mielony Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Domowy pasztet z królika w słoikach

Mięso oraz podgardle gotujemy . Dodajemy pokrojoną cebulę oraz marchewkę doprawiamy przyprawami. Po ugotowaniu mięso mielimy w maszynce dodajemy bułki czerstwe a na koniec dodać jajka i wszystko wymieszać do powstania jednolitej masy. Gotową masę dajemy do słoików. Słoiki gotujemy około 30 -40 minut.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Mama niejadka 10.06.2016 16:34
Pyszny pasztecik
Franciszek 10.06.2016 12:33
dobry pomysł
Sylwia Gałecka 29.07.2022 09:01
Raczej głupi
dodi 10.06.2016 10:58
bardzo fajny przepis
Mniam 10.06.2016 10:41
Zjadłabym taki pasztet, bo jest bardzo dobry.
Mi 29.07.2022 09:01
Chyba najochydniejszy
Anna169Hosz 10.06.2016 10:30
Ciekawy przepis.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak