Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z kapusty pekińskiej

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta pekińska 1/2 szt
papryka czerwona 1 szt
pomidorki koktajlowe 8-10 szt
sos do sałatek 1 op
ogórek zielony 1 szt
ser feta 1 op
koperek 3-4 gałązki

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kapusty pekińskiej

1. Kapustę posiekać, pomidorki koktajlowe przeciąć na połowę, ogórek zielony pokroić w półplasterki, paprykę w paski, ser feta w kostkę, a koperek drobno posiekać. Składniki ze sobą wymieszać.

2. Sos sałatkowy wymieszać z 3 łyżkami wody i 3 łyżkami oleju. Dodać do sałatki wymieszać.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

jagoda5913 09.07.2016 00:25
Pięknie wygląda ,warto wypróbować
Motorek 08.07.2016 16:41
wygląda pysznie
Babeczka35 08.07.2016 14:29
Smaczna surówka.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak