Przepis i sposób przygotowania na: Pieczarki w cieście czosnkowo-paprykowym
Kroki postępowania
Dodać przyprawy i na końcu solidną szczyptę proszku do pieczenia.
Całość ponownie dokładnie wymieszać.
(Na zimno również są smaczne.)
pieczarki | 400 gram |
jajko | 1 sztuka |
mleko | 1/2 szklanki |
mąka pszenna | 3/4 szklanki |
Papryka słodka mielona Prymat | 1/2 łyżeczki |
Czosnek suszony Prymat | 1/3 łyżeczki |
proszek do pieczenia | 1 szczypta |
sól do smaku |
mąka pszenna | |
olej do smażenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: