Przepis i sposób przygotowania na: Rosół na wołowinie i młodych gołębiach
Kroki postępowania
Oczyścić warzywa i dodać do mięsa.
Gotować przez 2-3 godziny nie dopuszczając do silnego wrzenia.
porcja rosołowa | z gołębi 2-3 szt. |
Pręga wołowa bez kości | 500 g |
marchew młoda | 3-4 duże |
seler młody | z nacią |
por młody | 1-2 |
seler naciowy | 2-3 łodygi |
Liść laurowy suszony Prymat | 2-3 |
Ziele angielskie całe Prymat | 3-5 szt. |
Pieprz kolorowy ziarnisty Prymat | 1/2 łyżeczki |
przyprawa uniwersalna | do smaku |
lubczyk świeży | 1-2 galązki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: