Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z roszponką i pomidorkami koktajlowymi
Kroki postępowania
Podawać jako przystawkę do drugiego dania z ziemniakami lub kaszą .
roszponka | 1 garść |
sałata lodowa | 1 listek |
mix sałat | 1 garść |
pomidorki koktajlowe | 10-15 szt |
Pieprz czarny mielony Prymat | 1/2 łyżeczki |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | 1 łyżeczka |
sok z cytryny | 1 łyżeczka |
olej rzepakowy | 2 łyżki |
kapusta pekińska | 1 garść pokrojonej |
szczypiorek usiekany | 3-4 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: