Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z kapusty kiszonej z zieleniną

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta kiszona 1/2 kg
marchew 2 sztuki
natka pietruszki 1 łyżka
koperek 1 łyżka
olej rzepakowy 1 łyżka
sól
Pieprz czarny mielony Prymat
cukier

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kapusty kiszonej z zieleniną

Natkę pietruszki i koperek posiekać drobno. Kapustę osączyć z wody i pokroić. Marchewki zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Wszystko połączyć, dodać przyprawy oraz olej rzepakowy. Wymieszać i odstawić na 15 minut do lodówki. Podawać jako dodatek do drugiego dania.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ania2610 10.08.2016 15:36
lubię taką surówkę z dodatkami!
Beatris 09.08.2016 21:00
Bardzo smaczny dodatek do obiadu :)
Ewelina1991 09.08.2016 18:25
pyszna surówka
sezamek 09.08.2016 16:26
lubię takie proste dania :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak