Składniki:
schab bez kości | 4 plastry |
sól do smaku | |
pieprz | do smaku |
masło | 50 g |
natka pietruszki | 1 garść |
jajko | 1 sztuka |
śmietana kremówka | 2 łyżki |
Bułka tarta klasyczna Prymat | do obtoczenia |
mąka pszenna | do obtoczenia |
olej do smażenia |
schab bez kości | 4 plastry |
sól do smaku | |
pieprz | do smaku |
masło | 50 g |
natka pietruszki | 1 garść |
jajko | 1 sztuka |
śmietana kremówka | 2 łyżki |
Bułka tarta klasyczna Prymat | do obtoczenia |
mąka pszenna | do obtoczenia |
olej do smażenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: