Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta jajeczna z koperkiem i curry

2.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajka ugotowane na twardo 5 szt
curry 1 łyżeczka
koperek 1 pęczek
majonez 2-3 łyżki
musztarda 2-3 łyżeczki
Papryka ostra mielona Prymat 1/2 łyżeczki
pieprz
sól

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta jajeczna z koperkiem i curry

Ugotowane na twardo jajka rozgnieść widelcem lub tłuczkiem do ziemniaków. Dodać posiekany koperek, majonez, musztardę, curry oraz paprykę ostrą. Dokładnie wymieszać. Przyprawić do smaku solą i świeżo zmielonym pieprzem. Przed podaniem wstawić do lodówki.
Smacznego :)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Grazyna0211 03.02.2017 16:46
smaczne śniadanie
paniusiaewa 26.01.2017 10:04
Świetna. Muszę spróbować dodać curry, zapewne podkreśla nie tylko barwę.
Ela15 05.09.2016 11:57
bardzo dobra
Ewelina1991 30.08.2016 18:32
pyszna pasta
Ewa Wojtaszko 30.08.2016 18:12
idealna na śniadanko

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak