Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka wielowarzywna w słoikach
Kroki postępowania
Odcedzamy i studzimy
Każdą warstwę warzyw przekładamy gałązkami natki pietruszki i dwoma plastrami czosnku.
marchew młoda | 260 gram |
fasola szparagowa | 200 gram |
papryka zielona | 1,5 |
papryka biała | 1,5 |
natka pietruszki | pęczek |
cebula | 4 sztuki |
ogórek gruntowy | 400 gram |
czosnek | 4 ząbki |
sól | 1 łyżka |
cukier | 1 łyżka |
woda | 4 szklanki |
ocet | 1 szklanka |
cukier | 1/2 szklanki |
sól | 1 łyżka |
Liść laurowy suszony Prymat | kilka |
ziele angielskie | kilka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: