Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kaszanka z cebulą i boczkiem

2.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

cebula 1 szt
boczek wędzony 200 gram
Kaszanka Madej Wróbel 300 gram
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Kaszanka z cebulą i boczkiem

Boczek pokroić w kostkę i podsmażyć na patelni. Gdy wytopi się trochę tłuszczu, wrzucić pokrojoną w sporą kostkę cebulę i smażyć, aż się zeszkli. Następnie dodać kaszankę, wymieszać i smażyć wszystko razem przez kilka minut. Przyprawić do smaku świeżo zmielonym pieprzem.
Smacznego :)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

dodi 16.08.2016 11:56
wczoraj taką jedliśmy
mirosława4 16.08.2016 11:27
bardzo lubimy

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak