Składniki:
zakwas żytni | 100 gram |
mąka żytnia pełnoziarnista | |
woda letnia | 100 ml |
siemię lniane | 4 łyżki |
woda | 1/2 szklanki |
mąka pszenna typ 750 | 500 gram |
otręby pszenne | 25 gram |
sól | 14 gram |
woda letnia | 3/4 szklanki |
zakwas żytni | 100 gram |
mąka żytnia pełnoziarnista | |
woda letnia | 100 ml |
siemię lniane | 4 łyżki |
woda | 1/2 szklanki |
mąka pszenna typ 750 | 500 gram |
otręby pszenne | 25 gram |
sól | 14 gram |
woda letnia | 3/4 szklanki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: