Przepis i sposób przygotowania na: Kociołek rozmaitości
Kroki postępowania
Zestawić z ognia. Można podawać od razu, ale smaczny jest też na drugi dzień odgrzewany. Smacznego!
filet z kurczaka | 70 dag |
przyprawa gyros | 1 łyżka |
oliwa | 3 łyżki |
papryka czerwona | 2 sztuki |
cebula | 2 sztuki |
papryka żółta | 1 sztuka |
pieczarki | 35 dag |
makaron muszelki | 1 szklanka |
koncentrat pomidorowy | 1 słoiczek |
ketchup pikantny | 3 łyżki |
ciecierzyca | 20 dag-gotowanej lub z puszki |
rosół | 1 litr |
Liść laurowy suszony Prymat | 3 sztuki |
ziele angielskie | 5 sztuk |
przyprawa piri-piri | do smaku |
Papryka słodka mielona Prymat | do smaku |
sól i pieprz | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: