Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Rybne błyskawiczne kotlety

4.0
(6)
Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ryby 2 puszki w oleju/dowolna
bułka czerstwa 1 szt.
cebula biała 1 szt
jajko 2 szt
Bułka tarta klasyczna Prymat 2 łyżki
sól i pieprz do smaku
olej do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: Rybne błyskawiczne kotlety

Wykonanie:
Bułkę namoczyć i starannie odcisnąć. Rybę wraz z olejem przełożyć do miski, dodać odciśniętą bułkę, jajka, bułkę tartą , drobno posiekaną cebulę i przyprawić do smaku. Masę dobrze wymieszać i formować kotlety. Smażyć na rozgrzanym oleju z obu stron na złoty kolor.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

shadow 23.09.2023 10:59
Robiłem z sardynek świetne wyszły
Doradca Smaku 28.09.2023 06:05
Cieszę się bardzo!
gusia1000 24.09.2016 12:10
Zawsze dobre.
jagoda5913 24.09.2016 00:40
super pomysł
halina17 23.09.2016 22:43
Ciekawy przepis , z ryb z puszki jeszcze nie robiłam kotletów .
Marta1986 23.09.2016 20:54
apetycznie wygląda
RenataZ-et 23.09.2016 19:57
fajny pomysł
Mama niejadka 23.09.2016 19:48
Ciekawy pomysł :)
cris04 23.09.2016 19:46
bardzo lubię te kotleciki ,a zamiast bułki dodaję mielone ziemniaki

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak