Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

kotlety rybne

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

filet z mintaja 500 g
jajko 1 szt
Bułka tarta klasyczna Prymat 1 szkl
sól 1 szczypta
Pieprz czarny mielony Prymat 1 szczypta

Przepis i sposób przygotowania na: kotlety rybne

Ryby myjemy, osuszamy. Mielimy w maszynce do mięsa. Dodajemy roztrzepane jajko, a także bułkę tartą i przyprawy. Wyrabiamy na jednolitą masę. Następnie formujemy kotlety i smażymy na rozgrzanym oleju z obu stron.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ania2610 27.09.2016 11:54
bardzo lubię :)
Babeczka35 27.09.2016 11:19
Smaczne są takie kotleciki.
Krystyna32 27.09.2016 09:29
bardzo smaczne
KORAL 27.09.2016 08:51
Bardzo lubię kotlety rybne, smacznie wyglądają :)
norweska20 26.09.2016 22:32
smaczna propozycja

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak