Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka węgierska
Kroki postępowania
Sałatkę przełożyć do czystych słoików,pasteryzować 10-15 minut.
kapusta biała | |
papryka żółta | |
papryka czerwona | |
cebula biała | |
ogórek |
cukier | 35 dkg |
sól | 8 dkg |
ocet 10 % | 0,4 litra |
Kwas cytrynowy Prymat | 1 łyżeczka |
Pieprz czarny ziarnisty Prymat | |
ziele angielskie | 3 szt. |
Liść laurowy suszony Prymat | |
Gorczyca biała cała Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: