Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Drobna fasolka na rosole

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

fasola biała 3 szkl
cebula 2 szt
rosół drobiowy 2 litry
majeranek
koncentrat pomidorowy
ketchup
sól
pieprz
olej

Przepis i sposób przygotowania na: Drobna fasolka na rosole

Fasolkę opłukać, zalać wodą i zagotować. Wodę odlać a fasolę zalać rosołem. Dodać kostkę rosołową i gotować. Cebulę obrać, drobno pokroić i zeszklić na małej ilości oleju, można lekko zrumienić. Dodać do fasoli. Pod koniec gotowania dodać majeranek.
Doprawić do smaku koncentratem, ketchupem i przyprawami.
Można dodać wędlinę.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Margo1 25.10.2016 17:55
Wygląda rewelacyjnie, na pewno smaczna
katarzynka455 18.10.2016 21:44
dziękuję bardzo:)
Renataj 13.10.2016 21:55
Pyszne danie apetycznie podane:)
Łukasz15 13.10.2016 17:02
Pyszna zupka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak