Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Tosty z szynką i serem

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

chleb tostowy 4 kromki
szynka wędzona 5 dag
ser żółty 4 plastry
cebula biała 1/4 szt
ketchup pikantny 2 płaskie łyżki
Pieprz czarny mielony Prymat 1 szczypta

Przepis i sposób przygotowania na: Tosty z szynką i serem

Na desce ułożyć 4 kromki chleba tostowego. Kromki chleba posmarować ketchupem, posypać pieprzem. Włączyć opiekacz aby się nagrzał. Szynkę pokroić w plasterki, cebulę w półksiężyce. Na kromkach posmarowanych ketchupem układać szynkę i krążki cebuli. Na koniec położyć po dwa plasterki sera. Przykryć pozostałymi kromkami chleba. Włożyć do opiekacza na około 2 minuty.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

sezamek 29.09.2016 10:02
A nie za prosto ?
gusia1000 28.09.2016 22:35
Prosto i smacznie.
Małgorzata92 28.09.2016 18:32
Zawsze dobre :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak