Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Fasolka szparagowa z boczkiem

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

fasolka szparagowa 500 g
boczek wędzony 300 g
makaron rurki 200 g
masło 2 łyżki
sól i pieprz do smaku
Zioła prowansalskie suszone Prymat do smaku
bułka tarta pikantna troszkę

Przepis i sposób przygotowania na: Fasolka szparagowa z boczkiem

Fasolkę szparagową gotujemy na parze do miękkości. Boczek kroimy w drobną kostkę i przesmażamy. Do przesmażonego boczku wsypujemy fasolkę, dodajemy wcześniej ugotowany makaron al dente. Mieszamy i dusimy na małym ogniu, dodając masło. Gdy składniki się wymieszają przyprawiamy i posypujemy bułką tartą.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Małgorzata92 29.09.2016 20:42
Uwielbiam :)
Madzai 29.09.2016 20:04
Super pyszne
Wafelek2601 29.09.2016 19:27
Bardzo dobra

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak