Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka w sosie jogurtowo - koperkowym

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta pekińska 1/2 szt
cebula czerwona 1/2 szt
marchew 1 szt
ogórek zielony 1 szt
jogurt naturalny 3 łyżki
koperek 2-3 łyżki
sól do smaku
Pieprz czarny mielony Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka w sosie jogurtowo - koperkowym

Warzywa oczyszczamy, kapustę szatkujemy, ogórka kroimy w plasterki, a cebulę kroimy w cienkie piórka. Marchewkę ścieramy na grubych oczkach. Wszystkie warzywa mieszamy z koperkiem, jogurtem i doprawiamy do smaku solą oraz pieprzem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

agnieszka214 01.10.2016 20:21
Pycha suroweczka
Beatris 01.10.2016 19:13
Pyszny dodatek do obiadu :)
2milutka 01.10.2016 14:34
Tez robię podobną ;)
kd045 01.10.2016 13:38
super surówka !
Konczi 01.10.2016 13:28
pyszna propozycja - skusiłabym się na taką surówkę
KORAL 01.10.2016 13:03
Kapusta, ogórek, dobre składniki na obniżenie cukru. Świetna :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak