Przepis i sposób przygotowania na: Deser na ciepło, czyli bułeczki z borówkami i sosem z mascarpone
Kroki postępowania
SMACZNEGO!
drożdże świeże | 60 g |
miód | 2 łyżki |
jaja | 3 szt |
cukier drobny | 5 łyżek |
mleko | 310 g |
mąka pszenna | 700 g |
masło | 100 g |
borówka amerykańska | 250-300 g |
jajko | 1 szt |
mleko | 1-2 łyżki |
serek mascarpone | 150 g |
śmietana 30% | 200 g |
cukier puder | 1/2 łyżeczki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: