Składniki:
mąka krupczatka | 200 g |
mąka pszenna | 100 g |
orzechy włoskie | zmielone 40 g |
cukier puder | 70 g |
cukier waniliowy | ( z wanilią) 5 g |
masło | 100 g |
żółtko jajek | 1 |
śmietana 18 proc | 1 do 1,5 łyżki |
mąka krupczatka | 200 g |
mąka pszenna | 100 g |
orzechy włoskie | zmielone 40 g |
cukier puder | 70 g |
cukier waniliowy | ( z wanilią) 5 g |
masło | 100 g |
żółtko jajek | 1 |
śmietana 18 proc | 1 do 1,5 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: