Przepis i sposób przygotowania na: Idealne połączenie, czyli polędwica w sosie borowikowym
Kroki postępowania
SMACZNEGO!
polędwica wieprzowa | 500 g |
Rozmaryn suszony Prymat | 1 łyżeczka |
oliwa orzechowa | 1 łyżeczka |
Pieprz kolorowy ziarnisty Prymat | do smaku |
rozmaryn świeży | 1-2 gałązki |
cebula | 1 szt |
masło | 1 łyżka |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | 1/2 łyżeczki |
borowiki | 300 g |
Kucharek przyprawa do potraw | do smaku |
śmietana kremówka | 2/3 szklanki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: