Przepis i sposób przygotowania na: Ze śliwkami, pod bezą, czyli jesienne smaki
Kroki postępowania
SMACZNEGO!
masło | 100 g |
mąka pszenna | 200 g |
żółtko jajek | 1 szt |
cukier puder | 70 g |
śmietana 12% | 1 łyżka |
proszek do pieczenia | 1 łyżeczka |
śliwki | 500 g |
śmietana 12% | 280 g |
cukier drobny | 1 łyżka |
żółtko jajek | 2 szt |
mleko | 1/4 szklanki |
białko | 2 szt |
cukier drobny | 70 g |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: