Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta z makreli i sera białego

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

ser biały 1 kostka
makrela wędzona 1-0,5 sztuki
ketchup pikantny
sól do smaku
Pieprz czarny mielony Prymat
cebula 0,5 sztuki

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta z makreli i sera białego

Ser biały wybrać najlepiej ,,mokry'' ewentualnie można dodać śmietany, rozgnieść. Z makreli delikatnie wyjąć mięsko pozbywając się ości.wymieszać z serem. Doprawić solą, pieprzem. Dodać ketchup ok 4 łyżki. Dokładnie wymieszać. podawać z pomidorem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Docherro 06.11.2016 15:40
świetna pasta
Małgorzata92 06.11.2016 14:08
Ciekawy przepis :)
Motorek 06.11.2016 13:43
fajny pomysł na dobre śniadanie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak