Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Tosty z tuńczykiem

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

tuńczyk w sosie własnym 1 puszka
cebula 1/2 szt
papryka czerwona 1/2 szt
ogórek zielony 1/2 szt
majonez 3 łyżeczki
sól i pieprz do smaku
koperek 1-2 łyżki
chleb tostowy

Przepis i sposób przygotowania na: Tosty z tuńczykiem

Tuńczyka odsączyć z zalewy, dodać pokrojoną w drobną kostkę paprykę, cebulę, ogórek i posiekany drobno koperek, połączyć z majonezem i doprawić do smaku. Kromki chleba włożyć do opiekacza, ciepłe posmarować pastą z tuńczyka.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

2milutka 29.11.2016 22:31
Prosto i do syta :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak