Przepis i sposób przygotowania na: Mąka krupczatka, ziarna i otręby, czyli zdrowe, domowe pieczywo
Kroki postępowania
SMACZNEGO!
mąka krupczatka | 600 g |
mąka pełnoziarnista | 400 g |
drożdże świeże | 50 g |
cukier | 3 łyżki |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | 1 1/2 łyżeczki |
woda letnia | 500 ml |
mleko | 500 ml |
otręby pszenne | 8 łyżek |
sezam | 3 łyżki |
siemię lniane | 6 łyżek |
słonecznik łuskany | 6 łyżek |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: