Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kanapka z tuńczykiem i warzywami

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

Pasta z tuńczyka

tuńczyk w sosie własnym 1 puszka
majonez 1-2 łyżeczki
sól i pieprz do smaku
ogórek zielony 1/4 szt
papryka czerwona 1/4 szt

Pozostałe składniki

chleb tostowy
majonez

Przepis i sposób przygotowania na: Kanapka z tuńczykiem i warzywami

1. Tuńczyka odsączyć na sitku, dodać pokrojoną w drobną kostkę ogórek i paprykę czerwoną, połączyć z majonezem i doprawić do smaku
2. Kromki chleba tostowego posmarować majonezem, przekroić na połowę na "trójkąty", ułożyć pastę z tuńczyka, posmarować z wierzchu majonezem, przykryć chlebem tostowym.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Aleksandra/Olcia 25.11.2016 12:24
sycąca i pyszna kanapka
Renataj 24.11.2016 22:28
Apetyczne kanapeczki:)
MAR3STA 24.11.2016 21:40
pożywna kolacja

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak