Przepis i sposób przygotowania na: Ciasto "Fiona"
Kroki postępowania
Śmietanę ubijamy na sztywno, a następnie stopniowo dodajemy wystudzoną galaretkę.
Masę wykładamy na ciastka.
Przed podaniem dekorujemy według własnego pomysłu.
biszkopty okrągłe | 1 opakowanie |
sok truskawkowy | (przecierowy) 1 litr |
budyń waniliowy | 3 opakowania (na 1/2 l mleka) |
delicje | truskawkowe w białej czekoladzie 2 małe opakowania |
śmietana 30% | 350 ml |
galaretka truskawkowa | 2 opakowania |
wrzątek | 3 szklanki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: