Składniki:
fasolka szparagowa | 1/2 kg |
soczewica | 1 szkl ugotowana |
porcja rosołowa | 1 szt |
marchew | 1 szt |
pietruszka | 1 szt |
śmietana 18 proc | 100 ml |
sól do smaku | |
pieprz | do smaku |
sos sojowy | do smaku |
boczek wędzony |
fasolka szparagowa | 1/2 kg |
soczewica | 1 szkl ugotowana |
porcja rosołowa | 1 szt |
marchew | 1 szt |
pietruszka | 1 szt |
śmietana 18 proc | 100 ml |
sól do smaku | |
pieprz | do smaku |
sos sojowy | do smaku |
boczek wędzony |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: