Przepis i sposób przygotowania na: Roladki wołowe nadziewane mielonym mięsem
Kroki postępowania
Doprawić do smaku solą, pieprzem i sosem sojowym, podawać z roladkami.
udziec wołowy | 1 kg |
mięso mielone wieprzowe | 35-40 dag |
por młody | 1 szt |
posiekane listki tymianku | 1/2 łyżeczki |
bułka czerstwa | 1/4 szt |
mleko | 100 ml |
czosnek | 2 ząbki |
Liść laurowy suszony Prymat | 1 szt |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
sos sojowy | do smaku |
śmietana 30% | 1 łyżka |
papryka mielona | 1/4 łyżeczki |
smalec | do smażenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: