Składniki:
Warzywa
kapusta pekińska | 1/2 główki |
marchew | 1 średnia |
jabłko | 1 kwaskowe |
cebula | 1 mała |
rodzynki | 3 łyżki |
orzechy włoskie | 2 łyżki |
Sos
czosnek | 3 ząbki |
olej z pestek winogron | 2 łyżki |
sok z cytryny | do smaku |
sól do smaku |
kapusta pekińska | 1/2 główki |
marchew | 1 średnia |
jabłko | 1 kwaskowe |
cebula | 1 mała |
rodzynki | 3 łyżki |
orzechy włoskie | 2 łyżki |
czosnek | 3 ząbki |
olej z pestek winogron | 2 łyżki |
sok z cytryny | do smaku |
sól do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: