Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta z tuńczyka

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

tuńczyk w sosie własnym 1 puszka
jajka ugotowane na twardo 2 szt
cebula czerwona 1/2 szt
sól i pieprz do smaku
musztarda 1 łyżeczka
majonez 2-3 łyżeczki

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta z tuńczyka

Tuńczyka osączyć z zalewy, pognieść za pomocą widelca. Dodać pokrojone w drobną kostkę jajka i cebulę. Składniki połączyć z majonezem i musztardą, doprawić do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gosia56 16.01.2017 10:04
na pewno pyszna pasta;)
anka1988 09.01.2017 10:27
o tak z bagietką, nie ukrywam najlepsza :)
Marcepanowy kącik 08.01.2017 09:32
Bardzo lubię tuńczyka :)
Renataj 05.01.2017 22:38
Lubię taką pastę z bagietką :)
Konczi 05.01.2017 17:43
bardzo lubię takie pasty

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak