Przepis i sposób przygotowania na: Roladki drobiowe
Kroki postępowania
Farsz 2: ser żółty ścieramy na tarce o dużych oczkach,szynkę i paprykę kroimy w paski. Farsz 3: czosnek przeciskamy przez praskę i dokładnie mieszamy z masłem.
filety z kurczaka | 4 stuki |
sól i pieprz | do smaku |
olej do smażenia | |
mąka | |
Bułka tarta klasyczna Prymat | |
jajko | 5-6 sztuk |
pomidory suszone w zalewie | 4 sztuki |
ser feta | 1/4 kostki |
chili Prymat |
ser żółty | 100 g |
szynka | 1 gruby plasterek |
papryka czerwona | 6 małych pasków |
masło | 2 łyżki |
ząbki czosnku | 2 sztuki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: